| Yazar |
Mesaj |
< İstek ve öneriler ~ Bizim için kısa bir şeyler yazın :) |
| admin |
Tarih: Sat Jun 30, 2007 6:09 pm |
|
|
|
Eğitmen
|
İnternet sitemizde bir sayfa yaratıp öğrencilerimizin bizimle ilgili düşüncelerini yayınlamak istiyoruz. Bizimle ilgili aklınıza gelenleri kısaca yazarsanız biz de sitemizde yayınlayacağız.  |
|
|
| Başa dön |
|
| ardasungur |
Tarih: Sat Jun 30, 2007 6:30 pm |
|
|
|
Kulüp Pilotu
|
| Yükseklik korkumu yenmemi, uzun zamandır istediğim bu işi yapmamı ve çok eğlenceli yolculuklar yapmamı sağlayan triad. |
|
|
| Başa dön |
|
| Dogansa |
Tarih: Sun Jul 01, 2007 7:41 pm |
|
|
|
Kulüp Pilotu
|
mükemmel bir aktivite bütün organizasyonlar cok iyi en önemlisi sıcak arkadaşlıklar güzel dostlar kazanmak için yapılacak en güzel boş zaman değerlendirimi keşke yaşam amacım sadece uçmak olabilse...
Hepiiiizi seviyom Hepiiiz baş tacısııız...  |
_________________ Hayabusa.... |
|
| Başa dön |
|
| leon |
Tarih: Sun Jul 01, 2007 8:06 pm |
|
|
|
Başlangıç
|
bence cok guzel bi klup ankaranın tek gozdesi. yamac parasutunu aynı zamandada organizasyon içinde ates bası muhabbetini sevenler mutlaka katılmalı  |
_________________ Mehmet Censur |
|
| Başa dön |
|
| filizey |
Tarih: Thu Jul 12, 2007 1:22 am |
|
|
|
Kulüp Pilotu
|
ne biçim bir kulüp bu böyle kardeşim? başım döndü sizi takip etmeye çalışmaktan. bi uslu durun! iki dakika da oturun oturduğunuz yerde
şaka bir yana; yamaç paraşütü kulüpleri konusunda pek deneyimli:) biri olarak bütün samimiyetimle şunu söylemek istiyorum: yıllardır gerçekleşmesi için çok çabaladığım bir hayali gerçekleştirmeme vesile oldunuz. hem de tahmin ettiğimden daha kısa bir süre içinde...
herkesin bir kulüpten beklentileri farklıdır muhtemelen. benim için öncelikli olan, güven(lik). ahanda en çok o yüzden uçuş kulübü'yleyim!
yetti mi? tabii ki hayır! bana şu ana kadar çok şey öğrettiniz, ama bildiğiniz her şeyi değil. hepsini istiyorum, hepsini!
uzuuun uzun yıllar, kazasız, belasız, hep beraber, keyifli uçuşlara...
filizey
not: "kısa" kavramı bende anca bu kadar  |
|
|
| Başa dön |
|
| neslihan |
Tarih: Mon Oct 01, 2007 8:12 am |
|
|
|
Misafir
|
tıpkı rüya gibiydi, çocukluğumdan beri gördüğüm rüyalar.
havada yüzdüğümü görürdüm hep. bu hissi yaşatabilecek birşey olduğunu bilmezdim.
uçurum kenarında yaşadığım korkuyu ve her uçak yolculuğunda yaşadığım stresi de düşünürsek,
uçmak benim için sadece rüyalarda kalacak gibiydi.
hayal kurmaktan vazgeçmedim.
aynı hayalin peşinde farklı hayatlar yaşayan başka başka insanlar biraraya geldik uçuş kulübünde.
pazar günü abantta hayalimizle göz göze geldik ilk kez.
o ilk heyecanı yaşadık sonsuz bir coşkuyla.
ilk uçuşun ardından, yüzümde orada olanlar dışında kimsenin anlam veremeyeceği bir sırıtma ile bir solukta yukarıya çıktığımda
ikinci ve sonsuza dek devam edecek bir sonraki uçuş için yanıp tutuştuğumu gördüm.
geriye kaldı 9
kaç dokuz?
bana da bulaştırdınız bu hastalığı,
elinize sağlık, |
|
|
| Başa dön |
|
|
|