| Yazar |
Mesaj |
|
| admin |
Tarih: Tue Jul 24, 2007 10:08 am |
|
|
|
Eğitmen
|
Arkadaşlar,
Geçen toplantıda da konuştuğumuz üzere artık daha efektif faaliyetler yapak adına bu hafta sonu ters kalkış çalışması yapmak üzere abanta gidiyoruz.
Ters kalkış kimler çalışabilir?
Kulüp pilotluğu eğitimini alacağını ayan beyan etmiş, 30 kilometre rüzgara kanat çekmeyi öğrenmek isteyen ama bunu tepede taşların arasında değil de yerde mümkünse çimende tecrübe etmesi daha iyi olacak olanlar.
Ters kalkış yer çalışması kulüp pilotluğu eğitiminin en uzun süren aynı zamanda bütün diğer aşamalara son derece büyük faydası olan bir aşaması. Teknik olarak bu çalışmayı yapamayacak olanlar sadece hiç uçuşu olmayanlar, Tolga, Doğan gibi başlangıç eğitimini tamamlamışların yanı sıra İlkay, Arda, Hakan gibi başlangıç eğitmini tam tamamlamamışlarında katılmasında bir sakınca yok. Zira her türlü bu çalışma sizin kanat üstündeki hakimiyetenizi çok arttıracak.
Sevigili Uçuş Kulübü camiası, bu saydığım kriterlere uyanların yanı sıra bilader benim kulüp pilotluğu ile işim olmaz, ters kalkışla işim olmaz ama çadır + geyik + mümkünse kuzu yla işim olur diyenleri de Abant yaylalarına bekliyoruz. |
|
|
| Başa dön |
|
| tolga |
Tarih: Thu Jul 26, 2007 10:42 pm |
|
|
|
Kulüp Pilotu
|
Arkadaşlar, Abant'a çok gelmek istedim, ancak malesef İzmir'e gitmem gerekiyor..Bundan sonraki ilk etkinlikte bulunmak dileğiyle  |
|
|
| Başa dön |
|
| milo |
Tarih: Fri Jul 27, 2007 7:45 am |
|
|
|
Kulüp Pilotu
|
| sanirim ezik seviyedeki (benim gibi) pilotlara uygun olmayacak. bir dahakine insallah.. |
|
|
| Başa dön |
|
| leon |
Tarih: Fri Jul 27, 2007 11:16 am |
|
|
|
Başlangıç
|
evet nolacaz biz acaba hocam bi cevap verin biz bi kosede calısırızz olmazmıı  |
_________________ Mehmet Censur |
|
| Başa dön |
|
| Dogansa |
Tarih: Mon Jul 30, 2007 8:27 am |
|
|
|
Kulüp Pilotu
|
ahanda bendeki resimler ..
kusura bakmayın bu sefer foto makinası olmadığından yanımda hem az hemde kalitesiz çekimler oldu....
kampa gelince süper eğlenceli ve süper verimli geçti  |
_________________ Hayabusa.... |
|
| Başa dön |
|
| filizey |
Tarih: Mon Jul 30, 2007 9:04 am |
|
|
|
Kulüp Pilotu
|
selam,
elimde tavuk, yanımda çay ve nargile... beni özetlemiş bu resim
bende de süper ters kalkışların ve yelken uçuşlarının yapıldığı resimler var. pek yakında...
hem uçuş açışından, hem de kamp açısından pek verimli bir etkinlikti. gelmeyenler çok şey kaçırdıııı!
sevgiler, saygılar...
filiz ayağıburkulupgüzelimetkinliğiçokverimligeçiremeyengillerden |
|
|
| Başa dön |
|
| Dogansa |
Tarih: Mon Jul 30, 2007 4:04 pm |
|
|
|
Kulüp Pilotu